viernes, 20 de noviembre de 2009

El Grup Stop-Sida i l'Espai LGTB+ del Col·lectiu Lambda ens convoquen a un cap de setmana amb molta activitat per tal de continuar conscienciant en la


III Edició del Premi Positiu i Festa 17é aniversari Grup Stop-Sida

El Grup Stop-Sida i l'Espai LGTB+ del Col·lectiu Lambda ens convoquen a un cap de setmana amb molta activitat per tal de continuar conscienciant en la importància de la lluita contra el VIH-Sida.
El primer acte tindrà lloc el divendres 20 de novembre a la seu del Col·lectiu Lambda (c/ Vivons, 26-baix de València) a les 19:30 hores. A eixa hora s'inaugurarà l'exposició "17 anys de solidaritat i compromís", que farà un recorregut per la trajectòria de Lambda en la seua tasca de prevenció del VIH-Sida i de lluita contra l'estigma de les persones seropositives. Just després de la inauguració el psicòleg Pere Salmerón presentarà en la xerrada "Estudi sobre la salut sexual dels treballadors sexuals" els resultats d'aquest estudi realitzat per la Universitat Jaume I de Castelló amb la col·laboració del Col·lectiu Lambda.
A les 20:30 hores serà el moment del lliurament del III Premi Positiu del Col·lectiu Lambda, que enguany se li ha atorgat al personal sanitari del CIPS (Centres d'Informació i Prevenció de la Sida) de València. Amb aquest premi volem agrair la tasca que aquest personal realitza en la prevenció del VIH-SIDA, gràcies a la seus personalitat i el seu compromís en aquesta lluita. Al finalitzar hi haurà un vi d'honor.
La festa queda reservada per al dissabte a partir de mitjanit al pub The Kôde (c/ Lleida, 8 de València) per a celebrar els 17 anys de prevenció. Per només 3 euros tindràs un colpet o una cervesa i comptarà amb el Music-Hall "Mantequilla de colores", visuals i moltes sorpreses.
Aquest cap de setmana no hi pots faltar. Uneix-te a la lluita contra el VIH-Sida!

No hay comentarios: